Stúdiónk szolgáltatásai

Stúdiónkban műfaji korlátok nélkül bármilyen hanganyagot rögzítünk. Fő profilunknak mégis az akusztikus vagy elektromos hangszerekkel (gitár, dob, billentyűs hangszerek stb.) előadott zenét tekintjük. Emellett természetesen az elektronikus-műfaj különböző ágait képviselő előadókkal is szívesen dolgozunk.
Ezekben a műfajokban az esetleg már otthon, vagy más stúdióban felvett zenei alapok (midisávok) felhasználásával, a digitális hangtechnika segítségével lehetőség nyílik profi hangzó anyag elkészítésére.

Stúdiónkban hangszeres tudás nélkül is színvonalas felvételeket készíthetsz, hiszen több ezer világhírű sláger eredeti zenei alapjára énekelhetsz. (kareoke) Ezen túlmenően zenei ötleteid meghangszereljük, amit profi zenészek közreműködésével rögzítünk.
Ha szeretnéd meglepni magad vagy barátaid, ismerőseid egy lemezzel, vagy akár csak egy dallal, keress fel minket, és közösen megvalósítjuk az álmodat.

A zenei felvételek mellett más hangzó anyagok — prózai felvételek (vers, hangos könyv vagy egyéb irodalmi művek) vagy reklámanyagok (rádióreklám, reklámfilmek zenéje stb.) — elkészítésére is van lehetőség.

Stúdiónk Kiadó részlege (ÍMEA KIADÓ) — igény szerint — teljes körű szolgáltatást nyújt az elkészült anyag kiadásához, a lemezborító tervezéstől a nyomdai munkálatokon át a szerzői jogvédő hivatallal való kapcsolattartást, a lemezgyártást, valamint a lemezterjesztést is beleértve.

Neked csak a zenével kell törődnöd, a többi a mi dolgunk!